„Трето полувреме“ во Пробиштип

В сабота (17 ноември, 2012 година) со почеток во 19.00 часот во кино салата во Пробиштип, ќе се одржи премиерно прикажување на популарниот македонски филм „Трето полувреме“ во режија Дарко Митревски.

Специјален гостин на премиерата ќе биде носителот на главната машка улога, Сашко Коцев. Прoбиштипската јавност ќе има прекрасна можност да ужива во ова ремек дело кое ги полни светските кино сали и доживува светски премиери.

You May Also Like