Концерт на Тајзи во Охрид

Моментално најбараниот македонски артист, поп раперот Тајзи, на 31 јули во Охрид ќе одржи свој концерт. Концертот ќе биде на плажата Градиште, со почеток во 21:00 часот.

tajzi

На овој концерт Тајзи ќе настапи заедно со својот бенд, а неговите фанови ќе имаат можност да уживаат во неговите хитови „Љубов“, „Регетон“, „Пишано е“, „Живеам за себе“, „Дома си е дома“.

tajzi12

Драган Величковски –Тајзи, инаку е и добитник на две престижни награди на МАРС 2013, „Ѕвезда што се раѓа” и “Награда од публиката” за најслушана песна „Регетон“ која е дел од неговиот албум “Нешто поинакво”.

You May Also Like