„Танец“ во Охрид ќе игра за Трескавец

На 22 април (понеделник) со почеток во 20:00 часот во големата сала на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид концерт ќе одржи ансамблот за народни песни и игри на Македонија „Танец“.


Хуманитарниот концерт на „Танец” во Охрид е за собирање на средства за обнова на Манастирот Трескавец

Влезот е 100 денари.

You May Also Like