„Сите во бело“ повторно во Скопје

Во сабота (11 мај 2013) од 21 часот во Метрополис арената во Скопје ќе се одржи втората по ред забава “White dimension”.

Сите во бело со MARCELL WOODS,TOMCRAFT,MAX GRAHAM,TUCANDEO

После првиот ваков настан кој се случи минатата година година посетен со повеке од 7000 лица, oрганизаторите на White Dimension најавуваат уште повеќе од мината година-Повеќе дји,грандиозна бина, лајт шоу, спектакуларен декор, прекрасни танчерки придружувани од најдобрите македонски DJ-и заедно со легендарните светски дји :
1.MARCELL WOODS
2.TOMCRAFT
3.MAX GRAHAM
4.TUCANDEO

….и сето тоа комплетно во БЕЛО! Тоа што се случува на забавите WHITE DIMENSION имаат можност да го видат само жителите на големите светски метрополи. Сега и ние ќе бидеме дел од таа атмосфера. Незаборавен помин е само една од работите кои може да се очекуваат, забавата ќе трае само неколку часа, сеќавањата на прекрасната вечер ќе останат засекогаш.

Инфо за цени на билети и продажна мрежа на www.whitedimension.org

You May Also Like