„Мачорот во чизми“ во Охрид

На кино репертоарот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид од 12.12.2012 (среда) до 14.12.2012 (петок), ќе се прикажува анимираниот цртан филм „Мачорот во чизми“.

 

Оваа анимирана авантура/ комедија е во режија на Крис Милер, писатели Чарлс Перо (лик), Вилијам Дејвис (приказна). Гласовите ги позајмуваат Антонио Бандерас и Салма Хајек.

You May Also Like