„Кралот на пингвините“ – приказна за Антартикот

Еден херој, против стотина други – „Кралот на пингвините“ 3D, во кината Синеплекс почнувајќи од четврток (3 јануари, 2013 година).

Синхронизирана документарна филмска приказна за недопрената природа на Антартикот прикажана низ возбудливата приказна на еден возрасен пингвин.

„Крал на пингвините 3D“, е документарен филм кој низ возбудливата приказна на еден возрасен пингвин говори за скриените и недостапни предели на Антартикот.

You May Also Like