„Грев или Шприцер“ вечерва во Драмски

Вечер (30 април, вторник) во Драмскиот театар во Скопје, со почеток во 20:00 часот ќе биде изведена претставата „Грев или Шприцер“.

Во претставата играат: Драган Спасов – Дац, Марија Кондовска, Јана Стојановска, Зоран Љутков, Мартин Јордановски, Роберт Вељановски, Сашо Тасевски, Маја Вељковиќ-Пановска, Билјана Драгичевиќ-Пројковска/ Гордана Ендровска.
Tекстот е на Сашко Насев, а режијата на Деан Дамјановски.

You May Also Like