Хуманитарен концерт со македонска изворна музика

На 6 јуни (петок) во 20:00 часот во МКЦ Кино Фросина ќе биде одржан Хуманитарен концерт со македонска изворна музика.

ljubojna2

Хуманитарниот концерт е предвиден за загрозените семејства од катастрофалните поплави во Србија, а на него ќе настапат Пејачката група при Оркестарот „Пеце Атанасовски“, Пејачката група Веди.
Специјалени гости: Ана Костовска, Вера Милошевска (Љубојна) и Византискиот хор „Хармосини“.

You May Also Like