Францускиот „Млада и убава“ премиерно во Милениум

Оваа недела на репертоарот на кино Милениум следува премиерата на најновиот филм на одличниот француски режисер Франсоа Озон, филмот „Млада и убава“.

 

Young&Beautiful

Станува збор за контроверзна приказна за млада девојка, која навлегува во водите на елитната проституција…

На репертоарт на киното и оваа недела публиката ќе има можност да ги погледне „300“, „Пибоди и Шерман“, „Лего“ и секако „Монтевидео…“ и „Чувари на наследството“.

You May Also Like