Промоција на книга од Борче Панов во Матица ексклузив

Утре (четврток, 11 септември) во 13:30 во Матица ексклузив ќе биде промовирана најновата поетска книга „ВДАХ“ на Борче Панов, издание на Матица Македонска.

vdah_borce_panov

За книгата „Вдах“ од Панов ќе зборуваат еминентниот македонски писател Трајче Кацаров и м-р Марина Мијаковска, а покрај авторот, стихови од „ВДАХ„ ќе говори и актерот Страшко Милошевски.
Промоцијата ќе биде збогатена и со музичкиот перформанс на најдобрата македонска виолинистка – Пламенка Трајковска.

You May Also Like