Фотографска изложба „Сите наши саботи“ во „Концепт 37“

Денеска (сабота, 22 февруари) во кафулето Концепт 37, со почеток од 19:00 часот ќе биде отворена изложба на фотографии „Сите наши саботи“.

fotografska_izlozba_site_nasi_saboti

На изложбата ќе бидат претставени најдобрите дела од курсот по основи на фотографија и постпродукција на фотографија во организација на Дејан Џолев во соработка со ПСМ фондација и голем број на предавачи, гости и модели.

На изложбата ќе се претстават: Андриана Николоска, Александар Јордановски, Весна Левковска, Владимир Симоновски, Горан Поповски, Димитар Тануров, Даниела Коцевска, Енес Беговски, Јована Савевска, Климентина Тунтева, Кристијан Митревски, Ненад Јевтовиќ, Теона Ристова, Сара Стојчевска, Славјанка Јанева.

Изложбата ќе ја отвори Дејан Џолев.

You May Also Like