УГД организира музичка работилница за кариера

Утре (понеделник, 17 декември, 2012) во концертната сала на Факултетот за музичка иметност при УГД  – Штип со почеток во 10:00 часот ќе се одржи музичка работилница на тема „Кариера-како до остварување на сонот“.

Предавач е м-р Роза Нолчева-Ангеловска, музиколог и менаџер на Македонската филхармонија. Влезот е слободен.

You May Also Like