(ВИДЕО) „Све је ово премало за крај“ најново од Тоше, а досега необјавено

Се појави во етерот уште една песна снимена од страна на нашата непреболена музичка легенда, Тодор Проески. Уживајте во „Све је ово премало за крај“, чија официјална промоција ќе биде во петок (25 јануари 2013), во Спомен куќата во Крушево.

You May Also Like