Тековна програма во CINEPLEXX (29.11 – 05.12)

Оваа недела на кино програмата на Cineplexx уште неколку нови светски остварувања. Почнувајќи од четврток, кино програмата ќе се збогати со уште 3 нови филмови.


Љубители на филмот ќе имаат можност за прв пат да го погледнат во свое 3D издание филмот Титаник, еден од најнаградуваните филмови во историјата, добитник на 11 оскари.

Историската драма на познатиот Џејмс Камерун, исполнета со многу емоции е епско ремек дело кое ќе ви го долови животниот пат на двајца млади љубовници.

Руби Спаркс, романтичната комедија на режисерот Џонатан Дејтон е генијален и шармантен филм кој отсликува како идеалната врска помеѓу невротичен писател и неговата девојка – фиктивна креација, поминува низ многу промени.

И секако филмот наменет за помладите, Куќа на крокодилите. Модерно филмско остварување во форма на трилер кое не води низ авантурите на младиот Виктор кој се обидува да ја разреши мистериозната смрт на едно девојче.

Распоред на проекциите:

Трето полувреме
работни денови: 16:00, 20:20, 22:40
викенд: 11:30, 13:45, 16:00, 20:20, 22:45

Недопирливи
Работни денови: 15:30, 18:10, 23:10
викенд: 15:30, 18:10, 23:10

Атлас на облаците
Работни денови: 17:50, 18:40, 22:30
викенд: 17:50, 18:40, 22:30

Хотел Трансилванија 3D
работни денови: 15:00, 16:50, 18:40
викенд: 11:20, 13:10, 15:00, 16:50, 18:40

Хотел Трансилванија 2D
работни денови: 14:00
викенд: 11:00, 14:10

Скајфол
работни денови: 14:30, 17:15, 18:30, 20:00, 20:30, 22:15, 22:00, 22:45
викенд: 11:45, 14:30, 17:15, 18:30, 20:00, 20:30, 21:15, 22:00, 22:45

Скајфол алб. титл
работни денови: 16:00
викенд: 16:00

Руби Спаркс
работни денови: 16:30, 18:30, 20:40
викенд: 16:30, 18:30, 20:40

Куќата на крокодилот
работни денови: 14:45
викенд: 11:15, 13:00, 14:45

Титаник 3D
работни денови: 14:50, 17:45, 21:30
викенд: 11:10, 14:50, 17:45, 21:30

Силент Хил: Откровение 3D
работни денови: 21:00, 23:00
викенд: 21:00, 23:00

Сага на самракот: Зазорување 2
работни денови: 15:45, 18:00, 20:15, 22:30
викенд: 15:45, 18:00, 20:15, 22:30

Гумениот Тарзан 3D (синх.)
работни денови: 14:20, 16:00
викенд: 11:00, 12:40, 14:20, 16:00

Храбрата Мерида 3D
викенд: 11:20, 13:20

Храбрата Мерида 2D
викенд: 11:45, 13:45

You May Also Like