Студентите бесплатно секој четврток во МНТ

Македонските студенти ќе имаат одлична можност да ги следат претставите во МНТ секој четврток. Предвидени се и други бенефиции и за неколку други целни групи …

MNT Znak 01На студентите им даваме можност без надомест да ги посетуваат претставите, кои се во продукција на НУ Македонски народен театар, а се на репертоарот секој четврток. Од плаќање влезници целосно се ослободуваат децата без родители од 18 години, и 50% ослободување од плаќање влезници за лицата, кои до 18 годишна возраст имале статус на дете без родители, се вели во соопштението на НУ Македонски народен театар.

You May Also Like