Стенд ап во среда во Џубокс

Оваа среда на сцената во клубот Џубокс ќе видиме тројца домашни stand-up комичари. На охридскиот актер Никола Тодороски ќе му се придружат Бојан Велевски, познат и како Ице од серијата Наше маало, и Горан Ман познат по транскрипцијата на бразилската песна кај нас популарна како „Ај сечи Перо“.

Влезниците се 150 денари, а смеењето започнува во 22:00 часот.

You May Also Like