Се подготвува поетски слем во Прилеп

На 31 мај во Градската библиотека „Борка талески“ во Прилеп ќе се одржи 3-от Po:etri Slam.

poetri_slem_prilep_2014

На 3-от Po:etri Slam ќе настапат 33 учесници, чии стихови ќе бидат објавени во 1 зборник-алманах.

Дел од учесниците се: Васе Алексоска, Атанас Чупоски, Коста Бојчески, Каролина Ѓореска, Габриела Станоевска, Исидор Јованоски, Миле Трајкоски, Зоран Димоски, Бобан Богатиновски, Елена Стрезоска, Драгица Јорданоски, Габриела Стојаноска-Станоеска, Елена Пренџова и др.

You May Also Like