Светска премиера на „Годзила“ и во Милениум

На денот на светската премиера(15.05) маркантното чудовиште „Годзила“ на големото платно во кино Милениум. Од четврток, во терминот од 22.00 часот на редовниот репертоар.

 

Godzilla(Foto)

Годзила 3Д (Godzilla3D)- премиера 15.05 четврток

Режија: Gareth Edwards

Улоги: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston,JulietteBinoche
Траењенафилмот: ‘123
Жанр:Акција / Авантура / Научна Фантастика

Спектакуларна екранизација на најпознатото филмско чудовиште, кое се спротиставува на злобните суштества, кои поради научната ароганција во човештвото, се огромна закана за човековото постоење…

You May Also Like