Репертоар на Прилепскиот народен театар

Репертоар на Националната установа Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп во периодот од 12- 18 ноември:

 

четврток 15 ноември, 19:30 часот

„Многу врева за ништо“, режија Ива Милошевиќ

 

петок 16 ноември, 19:30 часот

„Змејовата невеста“, режија Нела Витошевиќ

 

сабота 17 ноември, 19:30 часот

„Од кол на кол“, режија Коле Ангеловски

You May Also Like