Репертоар на Охридскиот театар

Во месец март на сцената на НУ Охридски театар, во Домот за културата „Григор Прличев“ ќе се играат следниве претстави:

“ЕМИГРАНТИ”
Славомир Мрожек / режија Ирена Стеријовска
Сабота / 09.03.2013 година / 100 денари / 20.00 часот

“ЕМИГРАНТИ”
Славомир Мрожек / режија Ирена Стеријовска
Петок / 15.03.2013 година / 100 денари / 20.00 часот

“ПОЛИЦАЈЦИ”
Режија и адаптација – Андреј Цветановски
Сабота / 16.03.2013 година / 100 денари / 20.00 часот

“АЈ ДА СИ РЕЧИМЕ УШТЕ ЕДНА”
Режија на Андреј Цветановски
Петок / 22.03.2013 година / 100 денари / 20.00 часот

“ПОЛИЦАЈЦИ”
Режија и адаптација – Андреј Цветановски
Сабота / 23.03.2013 година / 100 денари / 20.00 часот

“МАЛОГРАЃАНСКА СВАДБА”
Бертолд Брехт, режија Дејан Пројковски
Петок / 29.03.2013 година / 250 денари / 20.00 часот

“МАЛОГРАЃАНСКА СВАДБА”
Бертолд Брехт, режија Дејан Пројковски
Сабота / 30.03.2013 година / 250 денари / 20.00 часот

You May Also Like