Репертоар на Народниот театар од Битола

Оваа недела (10-16 декември, 2012) на репертоарот на Битолскиот народен театар се следниве претстави:

10.12.2012 (понеделник)    19,30
„Обична приказна“ од Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

11.12.2012 (вторник)        19,30
„Обична приказна“ од Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

12.12.2012 (среда)    19.30
„Слугинки“ од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

13.12.2012 (Четврток)  19,30
„Слугинки“ од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

14.12.2012 (петок)      19,30
„Слугинки“ од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

You May Also Like