Репертоар на Народниот театар во Битола

Оваа недела (1-5 април) на репертоарот на Битолскиот народен театар се следниве претстави:

 

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

„Денови без драма“ и „Без паника“ се прикажуваат во следниве термини:

01.04.2014. (вторник) 19.30
„Денови без драма“
автор и режија:Марјолаин Биренс

02.04.2014 (среда) 19.30
„Без паника“
автор: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

03.04.2014 (четврток) 19.30
„Без паника“
автор: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

04.04.2014 (петок) 19.00
„Денови без драма“
автор и режија:Марјолаин Биренс

05.04.2014 (сабота) 19.00
„Денови без драма“
автор и режија:Марјолаин Биренс

You May Also Like