Репертоар на Народниот театар во Битола

Оваа недела (3-8 март) на репертоарот на Битолскиот народен театар се следниве претстави:

diva nt bitola plakat

 

„Дива“, „Смртта на трговскиот патник“ и „Без паника“ се претставите што оваа седмица се играат на сцената на Битолскиот театар и тоа според следниов распоред:

03.03.2014 (понеделник) 19:30
„Смртта на трговскиот патник“
автор: Артур Милер
режија: Љупчо Ѓоргиевски

04.03.2014 (вторник) 19:30
„Дива“
автор:Маријана Нола
режија:Софија Ристевска

05.03.2014 (среда) 19:30
„Дива“
автор:Маријана Нола
режија:Софија Ристевска

06.03.2014 (четврток) 19:30
„Без паника“
автор: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

07.03.2014 (петок) 19:30
„Без паника“
автор: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

08.03.2014 (сабота) 19:30
19.30„Без паника“
автор: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

You May Also Like