Репертоар на кино Милениум

Од денеска (28 август, четврток) премиерно на репертоарот на Милениум се прикажува филмот „Нинџа желки“.

 

expendables_3_platenici

Во останатите термини публиката може да ги проследи „Враќањето во Оз“, „Снимка на секс“ „Платеници 3“ и др.

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(28.08 – 29.08):
13:00 -Враќањето во ОЗ 3Д (LegendofOz: Doroty`s Return3D)
15:00 -STEP UP: ALL IN3D
17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)
20:00-Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D) -Премиера
22:00 -Платеници 3 (The Expendables 3)
САБОТА – НЕДЕЛА (30.08 – 31.08):
11:00 – Какодагодресиратевашиотзмеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)
13:00 -Враќањето во ОЗ 3Д (LegendofOz: Doroty`s Return3D)
15:00 – STEP UP: ALL IN3D
17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)
20:00- Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D)
22:00 -Платеници 3 (The Expendables 3)
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(01.09 – 03.09):
13:00 -Враќањето во ОЗ 3Д (LegendofOz: Doroty`s Return3D)
15:00 – STEP UP: ALL IN3D
17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)
20:00- Нинџа Желки 3Д(TeenageMutantNinjaTurtles3D)
22:00 -Платеници 3 (The Expendables 3)

You May Also Like