Репертоар на кино Милениум (21.08 – 27.08)

Одличниот успех кој го доживува третиот дел на „Платеници“ во светските кино сали, веќе втора недела го позиционира во главниот термин (20.00 часот) на репертоарот на кино Милениум.

snimka_na_sex

Премиера на филмот STEP UP: ALL IN. Покрај „Платениците“ на репертоарот се и комедиите „Снимка на секс“ и „Улица Скок бр. 22“, анимираните „Враќањето во ОЗ“ и „Како да го дресирате вашиот змеј 2“, како и модернизираниот митолошки хит „Херкулес“.

ЧЕТВРТОК – ПЕТОК (21.08 – 22.08):

13:00 – Враќањето во ОЗ 3Д (Legend of Oz: Doroty`s Return 3D)

15:00 – Улица Скок бр. 22 (22 Jump Street)

17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)

20:00 – Платеници 3 (The Expendables 3)

22:30 – STEP UP: ALL IN – Премиера

САБОТА – НЕДЕЛА (23.08 – 24.08):

11:00 – Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)

13:00 – Враќањето во ОЗ 3Д (Legend of Oz: Doroty`s Return 3D)

15:00 – Улица Скок бр. 22 (22 Jump Street)

17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)

20:00 – Платеници 3 (The Expendables 3)

22:30 – STEP UP: ALL IN

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (25.08 – 27.08):

13:00 – Враќањето во ОЗ 3Д (Legend of Oz: Doroty`s Return 3D)

15:00 – Улица Скок бр. 22 (22 Jump Street)

17:30 – Снимка на секс (Sex Tape)

20:00 – Платеници 3 (The Expendables 3)

22:30 – STEP UP: ALL IN – Премиера

You May Also Like