Премиера на STEP UP: ALL IN во кино Милениум

Премиера на филмот STEP UP: ALL IN во кино Милениум со почеток во 22:30 часот …

StepUp(Foto)Целокупната екипа од претходните делови на филмот се собира во Лас Вегас, на денс-натреварот кој може да ги дефинира нивните соништа и кариери…

STEP UP: ALL IN – премиера 21.08 четврток
Режија: Trish Sie
Улоги: Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam G. Sevani
Времетраење: ‘112
Жанр: Музички / Драма / Романса

You May Also Like