Репертоар на кино Милениум

На репертоарот на киното Mилениум од денеска (сабота, 3 ноември, 2012) до 8 ноември се следниве филмови:

сабота и недела – (03 и 04.11):

11:00 – „Ледено доба – 4“ 3Д
13:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “Трето полувреме”
20:00 – “Трето полувреме”
22:30 – “Трето полувреме”

понеделник (05.11) – четврток (08.11):

13:00 – Европски филм
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа” 3Д
17:30 – “Трето полувреме”
20:00 – “Трето полувреме”
22:30 –  “Трето полувреме”

You May Also Like