Репертоар на кино Милениум

„Чувари на наследството“, „Не сум славен, но сум Влав“ и „300: Подемот на империјата “ се само дел од насловите што Милениум ги прикажува следните седум дена (27 март – 2 април):

300RiseOfEmpire(Foto)

 

Ова недела  на репертоарот на кино Милениум се  и филмовите:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК (27.03 – 28.03):
13:00 – Чувари на наследството (The Monuments Men)
15:00 -Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)
17:30 -Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)
20:00- 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)
22:00 – 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

САБОТА – НЕДЕЛА(29.03 – 30.03):
11:00 – ЛЕГО 3Д (The Lego Movie 3D)
13:00 -Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)
15:00 – Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)
17:30 -Монтевидео, се гледаме!  (Montevideo, vidimo se!)
20:00-300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire3D)
22:00 – 300: Подемот на империјата 3Д (300: Rise of an Empire3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(31.03 – 02.04):
13:00 – Чувари на наследството (The Monuments Men)
15:00 -Не сум славен, но сум Влав  (I’m not famous but I’m Aromanian)
17:30 -Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody & Sherman 3D)
20:00- 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)
22:00 – 300: Подемот на империјата (300: Rise of an Empire)

 

You May Also Like