Репертоар на Битолскиот театар (5-11 декември)

Ви го претставуваме тековниот репертоар во НУ Народен театар Битола.

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

 

Среда 07.12.2011 19:30 часот

„Слугинки“ од Жан Жене

Режија: Иван Јерчиќ

 

Петок 09.12.2011 19:30 часот

„Обѕрни се во гневот“ од Џон Озборн

Режија : Јован Ристовски 60-та изведба

 

Сабота 10.12.2011 19:30 часот

„Минхаузен“ од Григориј Горин

Режија : Александар Исаков

 

You May Also Like