Репертоар на битолскиот театар (19-24 март)

Наредната недела на репертоарот на НУ Народен театар Битола, ќе може да ги погледнете следните претстави:

НУ Народен театар Битола
НУ Народен театар Битола

 

19.03.2012   понеделник      почеток во 19:30 часот
Опасни врски од Шодерло Де лакло и Кристофер Хемптон
режија: Дејан Пројковски

20.03.2012   вторник    почеток во 19:30 часот
Слугинки од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

21.03.2012  среда   почеток во 19:30 часот
Медеја  од Хајнер Милер
режија: Нада Кокотовиќ

22.03.2012  четврток   почеток во  19:30 часот
Слугинки од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

23.03.2012  петок      почеток во 19:30 часот
Јане Задрогаз од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

24.03.2012 сабота   почеток во 19:30 часот
Јане Задрогаз од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

You May Also Like