Изложба „Дофати го детскиот сон“ и едиција разгледници „Со љубов за Битола“

Утре вечер (петок, 21.12.2012 година) во Центарот за култура – Битола, со почеток во 11:30 часот, ќе биде отворена Детската ликовна изложба.

Ќе бидат изложени ликовни творби на децата од основните училишта во Битола, изработени за кампањата „Дофати го детскиот сон“.
Убава можност да ја видите едицијата „Со љубов за Битола“, со мотиви од истите творби.

You May Also Like