Репертоар во кино Милениум за Бела ноќ

Во рамките на програмата “Бела ноќ” во киното “Милениум”, утре, (сабота, 17 септември 2011 година) со почеток од 12:00 часот влезот ќе биде бесплатен, а ќе бидат прикажани следниве филмови:


You May Also Like