Ремикс на евровизиската „Пред да се раздени“

Вчера (петок, 19 април) на официјалниот јутуб канал на Влатко Лозаноски беше објавен клупски ремикс на евровизиската нумера „Пред да се раздени“.

Интересна верзија на песната, но исто така интересно видео кое очигледно не чини многу, но дефинитивно е интересно и го задржува вниманието. Понекогаш трњба само добра идеја, ништо повеќе. Уживајте!

You May Also Like