Промоција на „Зад аголот“ од Томислав Османли

Денеска (четврток, 13 декември, 2012) во салон 19.19 со почеток во 19:19 часот, ќе биде промовиран романот „Зад аголот“ од Томислав Османли.

За книгата ќе говорат проф. д-р Јелена Лужина и акад. Ферид Мухиќ. Одломки од романот ќе чита актерката Ивана Атанасова, а краток музички настап ќе има Владимир Мартиновски.

Книгата е во издание на Магор.

You May Also Like