Промоција на книгата „Основите на небото“ од Милош Линдро

Денеска (среда, 26 септември, 2012 година) во просториите на Градската Библиотека „Браќа Миладиновци“ со почеток во 12:00 часот, ќе биде промовирана книгата „Основите на небото“ од Милош Линдро.

Милош Линдро за оваа книга ја доби наградата „Браќа Миладиновци“ на годинашните Струшки вечери на поезијата.

Промотор ќе биде Владимир Илиевски проследено со актерска интерпретација на Томе Витанов.

You May Also Like