Промоција на книга од Марина Мијаковска

Следниот четврток (20 февруари, 2014 година) во 19:00 часот, во Домот на културата „Кочо Рацин“ (Дом на градежници) во Скопје, ќе биде промовирана книгата „Психоаналитичка алхемија од страсти“ на поетесата Марина Мијаковска, издание на едицијата „Kараманов 2013“.

psihoanaliticka_alhemija_od_strasti_marina_mijakovska

„Психоаналитичка алхемија од страсти“ е добитник на наградите: ,,Караманов 2013‘‘ и ,,Македонска книжевна авангарда 2014‘‘.

Промоторки:
м-р Десанка Николова
м-р Маја Апостолоска – Тасевска

You May Also Like