Промовирана книгата „Запалка“ од Натали Спасова

Синоќа (20 октомври 2014) во МКЦ беше промовирана нова книга од Натали Спасова.

books

Втората книга на Спасова е насловена “Запалка“, а во издание на “Македоника Литера”.

Нејзината прва книга, “Прва љубов во розевата улица” до сега има три изданија, во 2012 година беше застапена во изданието преведено на руски јазик, насловено “Десет романи на дваесет и првиот век”, а оваа година беше преведена на украински, финансирано од Министерството за култура во Македонија.

You May Also Like