Прес-конференција на Одбојкарската федерација

Одбојкарската Федерација на Македонија, во рамките на подготовките за Квалификацискиот турнир за Светско Првенство 2014 година, е домаќин на турнирот во група „Ф’’ на која учество ќе земат репрезентациите на Црна Гора, Украина, Македонија и Албанија.

 

По тој повод, на денеска (02 мај 2013 година, четврток)  во 11:00 часот,  во просториите на Агенцијата за млади и спорт  ќе се оддржи прес конференција на Одбојкарската Федерација на Македонија.

You May Also Like