Прва изложба на работни археолошки фотографии “Archaeology in progress”

Здружението Археологика ќе ја отвори првата изложба на работни археолошки фотографии „Archaeology in progress“ наредниот понеделник (17 септември) во 19:00 часот. Отворањето на изложбата ќе биде во просториите на Националниот комитет – ИКОМОС во безистенот во старата скопска чаршија, а ќе биде отворена до 23 септември.

You May Also Like