Повик за обука за личен развој на младите

“Младите можат” заедно со младите иницијативци од општина Илинден, ја реализираат својата иницијатива: „Oбуки за личен развој и кариерно насочување на младите”.

povik obuki_mladite_mozat

 

Целта на оваа иницијатива е поттикнување и мотивирање на младите од општина Илинден за остварување на своите лични цели и стекнување на вештини за градење на успешна кариера.

Учесниците на обуките ќе бидат поделени во две групи, во зависност од тоа кои термини повеќе им одговараат.

* Група 1: 16-17 август
* Група 2: 23-24 август

Обуките ќе се одржуваат во просториите на Дом на култура во Илинден со почеток во 10:00h.

Од „Младите можат“ велат: Ги покануваме сите млади од општина Илинден, на возраст од 16-22 години да аплицираат за учество во проектот“.

Кратката апликациска форма е достапна на следниов линк: https://docs.google.com/forms/d/1tdcEbTny9Vq_n6HOv8AgTe9YE7dX9LUdKE784oQrxEA/viewform“ .

You May Also Like