Охридската „Ај да си речиме уште една“ вечерва во Струга

Денеска (петок, 31 мај 2013 година), во Центарот за култура Браќа Миладиновци ќе гостува Народниот театар од Охрид со претставата “Ај да си речиме уште една”.

Претставата е во режија Андреј Цветановски, а почетокот е 20:00 часот.

You May Also Like