Нокаут на векот

Ваков нокаут немате видено. Удар со нога во лицето на противникот, толку силен, што за момент се доведе во прашање здравјето на противникот. Загриженоста на лицето се гледаше и кај победникот во овој дуел. Очигледно е дека неколку класи посилен од својот противник. УФЦ сепак е опасен спорт.

 

You May Also Like