Неделен репертоар на Битолскиот народен театар

Во очекување на премиерата на „Тартиф“ која е закажана за 15 март, Битолскиот народен театар оваа недела (4-10 март) на својот репертоар во три термина ја прикажува претставата „Вишновата градина“:

04.03.2013 понеделник 19.30 ч.
„Вишновата градина“ од А.П.Чехов
режија: Ѕвезда Ангеловска

05.03.2013 вторник 19.30 ч.
„Вишновата градина“ од А.П.Чехов
режија: Ѕвезда Ангеловска

06.03.2013 среда 19.30 ч.
„Вишновата градина“ од А.П.Чехов
режија: Ѕвезда Ангеловска

You May Also Like