Настани во Порта Македонија во месец април

Во просториите на Порта Македонија во текот на месец април 2013 година, предвидени се следниве случувања:


4.4.2013 година

„Брачна игра“ – театарска претстава

Текст: Едвард Олби
Режија: Бојана Краљевска
Актери: Сања Русеска и Марко Трајковиќ

Почеток: 20 часот

15.4.2013 година

„Сребрена свадба“ – театарска претстава

Текст: Габриел Гарсија Маркес
Режија: Звезда Ангеловска
Актери: Катина Иванова

Почеток: 20 часот

20.4.2013 година

„Брачна игра““ – театарска претстава

Текст: Едвард Олби
Режија: Бојана Краљевска
Актери: Сања Русеска и Марко Трајковиќ

Почеток: 20 часот

27.4.2013 година

„Сребрена свадба““ – театарска претстава

Текст: Габриел Гарсија Маркес
Режија: Звезда Ангеловска
Актери: Катина Иванова

НАПОМЕНА : Билетите за претставите се продаваат на билетарницата на Македонскиот народен театар (Театар Центар).

You May Also Like