МНТ со уште две бесплатни претстави

Поради големиот интерес за претставата „Парите се отепувачка“ која бесплатно ќе биде прикажана утре (петок, 04.01.2013), а е’ со ограничен број на публика, Македонски народен театар Ви најавува уште две претстави за Божик, со бесплатни билети.

На 08.01.2013 (вторник) ќе можете да проследите уште две претстави:

– „Сребрена свадба“ со почеток од 18:00 часот;

– „Парите се отепувачка“ од 20:00 часот

Подигнувањето на билетите е од билетара на МНТ,  без резервации.

You May Also Like