Миро Масин со самостојна изложба во Белград

Утре, (сабота, 5 ноември 2011 година) во престижната галерија ПРОГРЕС во Белград, Мирослав Масин ќе ја отвори својата самостојна изложба. Изложбата е насловена „Со челото на прст“.

Ќе изложи 61 дело, воглавно цртежи работени изминатите две години. Изложбата ќе трае до 17 ноември. Истата е реализирана со  поддршка од Младинскиот Културен Центар – Скопје.

You May Also Like