Креативна работилница во Зоо Скопје

И овој викенд (недела, 24 март) во  Зоолошката градина во Скопје ќе има Креативна ЗОО работилница во соработка со SEAVUS Едукативниот и развоен центар, на тема: Вовед во астрономија.

На оваа работилница ќе има изработка на ѕвезди и планети. Работилницата ќе започне во 10:30 часот.

You May Also Like