Концерт на современ џез на Бит фест

Денеска (вторник, 8 јули)во 21:00 часот во Магаз во Битола ќе се одржи настанот Contemporary Jazz at BIT FEST 2014.

sovremen_jazz_bit_fest

 

На свирката учествуваат:

Dave Wilson saxophone
Saso Popovski guitar
Alek Sekulovski drums
Ivan Bejkov d.bas

You May Also Like