Концертна промоција на Софија Кочовска

Денеска (недела, 12 август, 2012 година) во културниот центар „Магаза“ со почеток во 20:00 часот свој концерт и промоција на ЦД ќе има Софија Кочовска.

Oд понеделник во рамките на Битфест започнува „Балкански филмски караван“ во организација на Универзитетот за аудиовизуелни уметности „Есра“. На манифестацијата ќе бидат прикажани 5 филмови од: Србија, Босна, Хрватска, Црна Гора и Турција.

You May Also Like