Концерт на Марга Сол на Бит фест

Денеска (четврток, 7 август) во 21.00 часот во Пациото концерт на амбиентална музика ќе има Марга Сол.

 

marga_sol

Во рамките на Бит фест на Плоштадот Магнолија во периодот од 08-22 часот сеуште е во тек мини саемот на книга.

You May Also Like